در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)
کارگری پس از اخراج توسط کارفرما اقدام به طرح شکایت می نماید.پس از اعلام تاریخ وقوع بیکاری مشخص می گردد که کارفرما عمدا یاسهوا اقدام به پرداخت حق بیمه  اضافه نموده است ،وضعیت بیمه بیکاری این قبیل افراد چگونه خواهد بود؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام، سازمان تامین اجتماعی می بایست تاریخ اخراج را که براساس رای صادره از سوی مراجع حل اختلاف اعلام می گردد مورد ملاحظه قرار دهد،لذا چنانچه کارفرما عمدا یا سهوا لیست اضافه حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نماید،ملاک پرداخت سازمان برای پرداخت مقرری ،تاریخ وقوع بیکاری می باشد که توسطواحدهای کار و امور اجتماعی اعلام می گردد.