در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (110 امتیاز)

سلام و عرض خسته نباشد خدمت تمامی کارشناسان و مشاوران محترم بیمه

بهترین بیمه مسئولیت چیست

2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز در شرکت های بیمه شرکت بد و یا بیمه بد وجود ندارد. همه ی شرکتها در تلاشند تا بهترین خدمات را به بیمه گذاران خودارائه دهند.

اما شرکت هایی هستند که زیرمجموعه های بیشتر و جزیی تری در این رشته بیمه ای دارند.در صورتی که بیمه مسئولیت خاصی (به عنوان مثال در امور ساختمانی بیمه های تمام خطر بیمه های پر طرفداری هستند و اکثرا از آنها استفاده می شود)مدنظر شماست میتوانیم با یک مشاوره رایگان به پرسش شما پاسخ دقیق داده و نگرانی شمارا برطرف سازیم.