در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (3,570 امتیاز)
سلام تفاوت شرایط بازنشستگی در بیمه عمر و تامین اجتماعی چیست
4 پاسخ
توسط (8,780 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
در بیمه عمر پس از پایان 10 سال، سود حاصل از اندوخته به صورت مستمری قابل پرداخت می باشد که می توان آن را به صورت یکجا دریافت کرد.در حالیکه در بیمه تامین اجتماعی پرداخت حقوق بازنشستگی مستلزم داشتن شرایط بازنشستگی از لحاظ سنی و سابقه پرداخت حق بیمه می باشد.
در بیمه های عمر قابلیت بازخرید یا برداشت از اندوخته وجود دارد، در حالیکه در بیمه تامین اجتماعی چنین امکانی وجود ندارد.
شما در سود سرمایه گذاری های صورت گرفته توسط شرکت بیمه از محل حق بیمه های عمر سهیم هستید، در صورتیکه بیمه تامین اجتماعی این سود را ندارد.