در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
نماینده به ما میگه از اینکه حق بیمه افزایشی را انتخاب کنیم مبلغ حق بیمه رو کمی بیشتر کنیم و ثابت باشه اینجوری اندوخته بیشتر میشه این درسته؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز

حق تعدیل و افزایش مبلغ حق بیمه به سبب همراهی اندوخته شما با میزان تورم سالیانه گذاشته شده است.

این تعدیل بین 10 تا 20 درصد سالیانه می باشد.

بهترین روش در افزایش سوددهی در این رشته بیمه ای پرداخت حق بیمه با تعدیل 10 درصد سالیانه به همراه واریز به اندوخته در طول مدت قرارداداست.

برای انتخاب حق بیمه مناسب خود لازم است مقدار درآمد سالیانه خود را در نظر گرفته و مقدار 10 درصد از آنرا به عنوان بیمه عمر پس انداز نمایید.