در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام وخسته نباشید
بیمه زنان خانه دار چندساله است وایا مزایای بازنشستگی ان مانند کسی است که خود را بیمه تامین اجتماعی کرده ودر بازنشستگی هردو گروه مانند هم مزایا وحقوق دارند؟
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

ا سلام ،

طبق اعلام رسمی سازمان تامین اجتماعی :

بیمه زنان خانه دار

زنان خانه‏ دار کمتر از ٤٥ سال سن که فاقد نظام بیمه‏ ای می‏باشند، بدون داشتن هیچگونه سابقه پرداخت حق بیمه می‏توانند با مراجعه به نزدیکترین شعبه محل سکونت خویش نسبت به ارائه تقاضا و انعقاد قرارداد بیمه زنان خانه‎‏دار اقدام نمایند.

تشریح جزییات بیمه زنان خانه دار بیمه تامین اجتماعی