در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
منظورتون از تسویه حساب چیست؟

بعنوان شرکت حقوقی میخواهید تسویه حساب کنید؟

بعنوان شخص حقیقی بابت انجام خدمات و غیره میخواهید تسویه حساب کنید؟

در صورت نیاز حتما به نزدیکترین شعبه تامین اجتماعی خود مراجعه و از مشاورین مستقر در شعبه راهنمایی های لازم رو اخذ نمایید

پیشنهاد مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید