در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
مدارک مورد نیاز برای انجام بیمه ی زنان خانه دار
3 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام ،

بیمه زنان خانه دار

زنان خانه‏ دار کمتر از ٤٥ سال سن که فاقد نظام بیمه‏ ای می‏باشند، بدون داشتن هیچگونه سابقه پرداخت حق بیمه می‏توانند با مراجعه به نزدیکترین شعبه محل سکونت خویش نسبت به ارائه تقاضا و انعقاد قرارداد بیمه زنان خانه‎‏دار اقدام نمایند.

مدارک بیمه ی زنان خانه دار

با مدارک زیر به یکی از کارگزاری های مجاز بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید:

  1. شناسنامه و کپی شناسنامه .
  2. کارت ملی و کپی کارت ملی .
  3. عکس 3*4  .
  4. پر کردن فرم بیمه زنان خانه دار ( اگر دفترچه بیمه می خواهید گزینه درمان را انتخاب نمایید ).
  5. اگر قبلا سوابق بیمه داشته اید به کارگزاری اطلاع دهید.

لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی

آدرس دقیق کارگزاری های بیمه تامین اجتماعی