در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر
مزید اطلاع شما عرض میشود

سرپرسرپرست اداره کل تأمین اجتماعی استان کردستان گفت:در راستای تعمیم و گسترش پوشش بیمه ای ، زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار می گیرند.
خدابنده لو در خصوص گسترش پوشش بیمه تامین اجتماعی در استان بیان داشت: در راستای اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها و بر اساس قانون مذکور، گسترش پوشش بیمه‌ای به زنان سرپرست خانوار و مددجویان در استان اجرایی شده است.
وی در این خصوص اضافه کرد: بر این اساس زنان سرپرست خانوار و مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) یا سازمان بهزیستی می‌توانند بر اساس قانون بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد از خدمات صندوق تامین اجتماعی بهره‌مند شوند.

خدابنده لو افزود: با توجه به نرخ قرارداد بیمه آنان، ??درصد مبلغ حق بیمه این افراد توسط دولت و از منابع حاصل از هدفمندسازی یارانه‌ها پرداخت می‌شود و باقیمانده آن توسط خود بیمه شده پرداخت می‌گردد.

سرپرست اداره کل تأمین اجتماعی استان کردستان حداکثر سن این بیمه شدگان را طبق قانون ?? سال اعلام کرد و اظهار داشت: چنانچه سن متقاضی در زمان ثبت نام بیش از ?? سال باشد، پذیرش درخواست منوط به دارا بودن سابقه پرداخت حق بیمه قبلی معادل مازاد سنی در صندوق تامین اجتماعی خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: زنان سرپرست خانوار به زنانی اطلاق می‌شود که تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) یا سازمان بهزیستی بوده و مسئولیت تامین معاش مادی و نیازهای معنوی خانواده را بر عهده داشته و تحت پوشش هیچ یک از صندوق‌های بازنشستگی نباشند.

خدابنده لو همچنین در توضیح مددجویان ابراز داشت: مددجویان افرادی هستند که تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) یا سازمان بهزیستی کشور بوده و در حرفه و شغل مورد نظر به صورت خویش فرما به کار اشتغال داشته باشند.

سرپرست اداره کل تأمین اجتماعی استان کردستان با اشاره به اینکه معرفی این افراد از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی می‌باشد، تصریح کرد: این بیمه شدگان از مزایای بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد با توجه به نوع قرارداد خود اعم از بازنشستگی، از کار افتادگی و غیره بهره‌مند خواهند بود.