در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
سلام. جناب حسینی تبار. ۱۰ روز پیش از شما بابت پرداخت نکردن دیه تصادف اتوبوس شرکت واحد توسط بیمه میهن پرسیده بودم. که شما پیگیری کردید و فرمودید یکی از مدیران ارشد بیمه میهن گفته که میزان دیه تایید و نهایی شده.

چهارشنبه گذشته بنده با ۱۴۵ غرب تهران  که  در بزرگراه  اشرفی اصفهانی، پونک، خیابان شهید فکوری هست تماس گرفتم.  باز هم با وجود گذشت ۳ ماه هنوز هم همون حرفای زمان تحویل مدارک را به من گفتند که تا ۲ماه طول می کشه چون تعداد زیاندیدگان زیاده باید بررسی شوند و از این جور حرفا. نمیدونم چرا اینکار میکنند.

 اگر موضوع محاسبه دوباره میزان صدمات و  جراحات وارده است. که باز هم این همه طول نمیکشه.

 در حالی که  ما جزء اولیای دم هستیم که نیازی به محاسبه دیه نداره و معلوم و مشخصه. به هر حال ببخشید که مزاحم وقت گرانبهاتون شدم.
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سلام. جهت پیگیری وضعیت پرونده اتون می تونید با آقای فلاحی، مدیریت محترم بیمه های اتوموبیل شرکت بیمه میهن تماس بگیرید: