در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
سلام. چرا بیمه میهن دیه و خسارت زیاندیدگان تصادف اتوبوس شرکت واحد که در اتوبان آزادگان رخ داده بود را نمیده. الان ۵ ماه از قطعیت حکم دادگاه گذشته. و هیچ جوابی نمیدند. لااقل اطلاع رسانی کنید.
3 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

اولا بیمه ها طلق ماده۳۱و۳۲و۳۳ قانون بیمه شخص ثالث مصپب۱۳۹۵ باید بعدا از تحویل مدارک ۱۵ روزه خسارات رو پرداخت کن و اگر پرداخت نکن بابت هر روز تاخیر باید جریمه نیم در هزار پرواخت کتد و هیچ دلیلی وجود نداره بخاطر بالا بودن میزان خسارات پرونده رو به تاخیر بندازه و چنانچه بی دلیل به تاخیر بندازد با  شکایت حقوقی از بیمه قابل پیگیری می باشد

پیگیری حقوقی دیه تصادفات