در دیه و بیمه خودرو توسط
بیمه میهن بابت تصادف اتوبوس که در سال ۹۳ اتفاق افتاده بود و ۸نفر فوت و۲۳نفر هم  زخمی داشت. و بنده نیز از اولیای دم یکی از متوفیان هستم.

 قبل از صدور رای باوجود مراجعه و درخواست مکرر برای پرداخت علی الحساب دیه. از پرداخت خودداری میکرد و موکول به صدور رای قطعی کرده بود.

بعداز گذشت ۲/۵ سال در برج ۷  رای قطعی صادر شد. و تمامی زیاندیدگان و اولیای دم مدارک لازم را تا تاریخ ۹۵/۷/۱۵ تحویل دادیم. ولی بیمه میهن به بهانه زیاد بودن تعداد زیاندیده و مدت صدور رای گفت ۲ ماه طول میکشد و فقط تا سقف تعهد بیمه به مبلغ ۱۵۲ تومان میده با رضایتنامه محضری.

با وجود این حالا نزدیک به ۳ ماه است پرداخت نکرده.  بیمه مرکزی هم جوابگوو نیست . چرا هیچ قانونی این شرکت را ملزم به ادا دین نمیکند.رعایت تبصره ماده ۳۴ نمیشه چرا؟. چگونه میتوانیم حق خودمانرا بگیریم.
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

اولا بیمه‌ یوم الادا هست و باید بیمه تاسقف تعهدش به نرخ روز دیه رو به شما پرداخت کن

و مابقی رو از صندوق میگیرید

دوما توی قانون بیمه هارو ملزم کرده که۱۵ روز بعد از تحویل مدارک دیه را پرداخت کن و اگر پرداخت نکن باید به شما بخاطر هر روز دیر کرد جریمه  پرداخت کن

و در نهایت شما می تونید یک دادخواست تنظیم کنید و از بیمه شکایت کنید

پیگیری حقوقی دیه تصادفات