در پرداخت حق بیمه توسط (340 امتیاز)
با سلام
اگر مدت چهارسال برای شرکتی مشغول کار باشم وهم زمان برای شرکت درشهر دیگری مشاوره کار(تهیه قیمت اجناس و پیگیری فرست های کاری برای شرکت). و دو شرکت بیمه من را کامل و باسمت مدیراجرایی وکارکر رد کنند از نظرقوانین سازمان تامیین اجتماعی اشکال قانونی دارد؟
     متشکر ازکمک شما
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام در حال حاضر به خاطر مکانیزه بودن چنین امکانی وجود ندارد سیستم قبول نمیکند این قضیه در سالهای قبل اتفاق می افتاده اما در کل یکی از سوابقتان بایستی حذف گردد اگر فکر میکنید هر دو رو تایید میکنند وجز سوابق میاورند اینگونه نیست