در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
سلام
من خانم 38 ساله هستم و میخواستم خودم.و سه تا بچهام رو بیمه کنم
همسرم بیمه تامین اجتماعی داره بدون خدمات درمانش
برام درمانی مهم نیست بیمه سلامت دفترچه شو داریم بیشتر برای سرمایه گذاری برای آینده خودم و بچها میخام
دخترام 17 و 14 سال و پسرم 5 سالشه
سقف پرداختیم هم 200 تومنه ماهیانه
نوع بیمه رو عمر و سرمایه گذاری انتخاب کردم ولی شرکت بیمه رو نمیدونم کجا برم
البته اگر نوع بهتری شما پیشنهاد بدید ممنون میشم
تشکر فراوان از کانال پربارتون
3 پاسخ
توسط (3,590 امتیاز)
نمایش از نو توسط
با سلام و عرض احترام

من از بیمه سامان در خدمت شما هستم...

برای سرمایه گذاری مطمئن میتونید از این بیمه استفاده کنید. در این بیمه همه انتخاب ها به دست بیمه گذار میباشد و شما میتوانید بعد از ده سال از بیمه مستمری دریافت کنید.