در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
سلام و خسته نباشید
مدتی پیش از بیمه بیکاری استفاده کردم و حالا قصد بازگشت مجدد به همان شرکت را دارم .
آیا بازگشت مجدد من به این شرکت در صورتی که هنوز 2 ماه از مدت بیمه بیکاری باقی مانده,منع قانونی دارد و برای این شرکت موجب دردسر می شود؟مدتی پیش از بیمه بیکاری استفاده کردم
این در صورتی است که من قصد قطع بیمه و انجام مراحل آن را دارم.
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
در صورت اشتغال به شعبه تامین اجتماعی و اداره کار  مراجعه نمایید

در این صورت تعداد ماه باقی مانده بیکاری برای شما ذخیره خواهد شد