در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
من تصادف کردم وبعدازآمدن پلیس ومشخص شدن مقصربودن طرف مقابل بایک بهانه محل راترک کرد وچون تنهامدرکی که به پلیس داده بوددیگه نتونستم پیداش کنم شماره ماشینشم ندارم فقط گواهینامش هست چطورمیتونم ازش شکایت کنم؟

چون شماره ماشین نداشتم پلیسم برام کروکی نکشید و گفت بروشکایت کن میشه مشاوره بدیدکه چطورمیتونم شکایت کنم؟
1 پاسخ
توسط (1,700 امتیاز)
با سلام

شما میتوانید با در داشتن گواهینامه راننده متواری به مقام قضایی اعلام شکایت کرده و با استعلام از ثبت احوال آدرس محل سکونت ایشان را بدست آورید.