در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
شرح پرداخت خسارت درسرقت جزئي(درجا) و كلي در بيمه بدنه اتومبيل به چه نحوی می‌باشد؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
اگر لوازم خودرو (به صورت جزئی)، صرفاً مانند؛ رادیوپخش، رینگ، لاستیک و سیستم صوتی (بلندگو، ساب و سی دی چنجر) و... بدون تغيير مكان توقف خودرو سرقت شود، با ارائه گزارش مقامات انتظامی و آگاهي، خسارت پرداخت می‌گردد، به اين قبيل سرقت‌ها درجا گفته مي‌شود.

چنان‌چه خودرو بصورت کامل از محل توقف خود جابجا گردیده و به محل نامعلومی انتقال داده شود، سرقت کلی، رخ داده است جهت دريافت خسارت مراحلي را كه در ادامه مطالعه مي‌نمايد انجام دهيد.

لازم به ذكر است خودروهاي كه بصورت كامل از محل خود جا به جا شده ولي صرفاً وسايل جزئي مورد سرقت قرار مي‌گيرند اين قبيل موراد جزء پوشش كلي محسوب خواهد شد و حتی اگر بيمه‌گذار پوشش خسارت درجا را نخريده باشد خسارت قابل پرداخت مي‌باشد.

برای اینکار مراحل زیر را مدنظر داشته باشید

1- تماس با پلیس 110 و حضور آن عوامل در محل جهت تنظیم صورت‌جلسه.

2- حضور مالباخته در کلانتری یا پاسگاه انتظامی محل وقوع حادثه جهت طرح شكايت عليه سارق يا سارقان.

3- معرفی مالباخته و ارسال پرونده به دایره مبارزه با سرقت مرکز پلیس آگاهی.

4- تقاضای ثبت شماره پلاک خودرو در لیست سیاه پلیس آگاهی.

5- تشکیل پرونده در شرکت بیمه (در صورت داشتن بیمه بدنه اتومبیل و خرید پوشش سرقت کلی و جزئی).