در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
سلام.من بیمه عمر کارآفرین خریداری کردم. هزینه هایی ک جدا از حق بیمه پرداخت میکنم.در صورت عدم بروز بیماری چی میشه؟؟؟
و اینکه نرخ های تعدیل چجور مشکل تورم رو حل میکنه؟
4 پاسخ
توسط (6,510 امتیاز)
سلام و درود

هزینه هایی که برای خریداری پوشش های اضافی پرداخت میشه هزینه میشه چه استفاده کنید چه نکنید فرقی در وضعیت بیمه نامتون نداره

نرخ های تعدیل از 5 تا 20 درصد امکان رشد رو به مشتری میده با توجه به تورم تک رقمی در حال حاضر اگر رشد 10 درصد حق بیمه بگیرید از تورم عقب نمیمونید در اینده هم که به دلیل منعطف بودن بیمه نامه میتونید براساس نرخ تورم نرخ تعدیل رو افزایش یا کاهش بدین