در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام

من میخواستم میزان سود پرداخت شده بیمه عمر و سرمایه گذاری شرکتهای بیمه مختلف طی سالهای 90 تا 95 رو داشته باشم آیا کسی هست که جدولی یا اطلاعاتی در این مورد داشته باشه که بتونه کمکم کنه؟
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
باسلام

در بيمه هاي عمر ٢ تعريف براي سود داريم

سود تضميني كه بيمه مركزي براي همه شركتها تعيين كرده و ان ٢ سال اول ١٦٪‏، ٢ سال دوم ١٣٪‏، و از سال چهارم به بعد ١٠٪‏ است.

سود مشاركت كه نرخ ان بيشتر از تضميني است كه سال به سال با توجه به اون سال اعلام مي شود مبنا پرداخت قرار ميگيرد.

پيشنهاد مي كنم مبنا محاسباتتان را روي اين قرار دهيد كه در بدترين وضعيت بايد به شما پرداخت گردد و اضافه ان به نفع شماست.

ميانگين همه شركتهاي بيمه اي در سال گذشته ٢٠/٥ ٪‏ بوده است.

سود مشاركت عددي متغيير است و معيار مناسبي براي تهيه بيمه عمر نيست

دنبال بيمه اي باشيد كه در بيشترين موارد بتونيد ازش خسارت بگيريد