در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (270 امتیاز)
با توجه به اینکه شرکت های بیمه ای برای بیمه نامه های عمر سود هایی مثل25٪ یا 24٪ یا حتی 27٪ ذکر کرده اند

و از طرف دیگر بیمه مرکزی اعلام کرده که سال اول 18٪ و ...

سود پرداختی چگونه خواهد بود؟  اولویت با سود شرکت بیمه س یا بیمه مرکزی؟؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست عزیز سلام وقت بخیر.

طبق بخشنامه بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران،سود تضمینی بیمه های زندگی از تاریخ اول شهریور ماه۹۵ بشرح ذیل می باشد:

۲سال اول۱۶٪

۲سال دوم ۱۳٪

از سال پنجم به بعد ۱۰٪

ضمنا یادآور میشوم که جداول بیمه های عمر از بهمن ماه سال ۱۳۹۴ طبق بخشنامه بیمه مرکزی به کلیه شرکت های بیمه تغییر یافته و کلیه شرکت های بیمه موظف به حذف جداولی که سودهای پیش بینی را در آن به عموم نمایش می دادند گردیده اند و تنها سودی که در آن جداول نمایش داده میشود،سود حاصل از پرداخت حق بیمه(ارزش بازخرید- ذخیره ریاضی) در بیمه نامه لحاظ میگردد.

بنابراین کلیه جداولی که هم اکنون توسط بعضی از شرکت های همکار با سودهای پیش بینی غیر از سودهای عنوان شده بالا و نیز کمتر از سود تضمینی(۱۶٪) نمایش داده میشود،از نظر قانونی دارای اشکال بوده و قانونا از طریق مراجع قابل پیگیری می باشد.

در مورد سودهای مشارکت در منافع نیز،هر شرکت بیمه ای نسبت به عملکرد و فروش بیمه نامه،هر چقدر فروش بیشتری داشته باشد،مسلما میتواند سود بیشتری نیز به بیمه گزاران خود پرداخت نماید.

در کل مقدار این سود بین ۲۴،۹٪ تا ۲۱٪ متغیر می باشد.

بعنوان کارشناس این صنعت از شما سوالی دارم:

شما بفرض مثال ۱۰ میلیون تومان را در بانک سپرده می گذارید تا از آن در حال حاضر و با سود ۱۵٪ ماهانه  ۱۲۳،۰۰۰ تومان سود دریافت نمایید.

اگر بنده بعنوان یک شرکت بیمه به شما پیشنهاد دهم که شما سالانه همان ۱۰ میلیون تومان سپرده خود را حق بیمه پرداخت نمایید،در کنار پوشش های متنوع بیمه ای که گاها بالغ بر ۸-۷ پوشش نیز می باشد،به شما ۲۵٪ تا ۳۰٪ و یا بیشتر از این مقدار سود خواهیم داد، آیا فردا صبح مایل خواهید بود که این پول را در بانک سپرده کنید؟

یا آن پول را تبدیل به بیمه نامه عمر خواهید نمود؟

مسلما جواب شما بیمه عمر خواهد بود،ولی آیا این اتفاق افتاده؟

آیا کسی را دیده اید که تمامی پولش را از بانک خارج نموده و تبدیل به بیمه عمر نماید؟

پس وقتی این اتفاق نمی افتد باید به اصل آن صورت مس‍‌له شک نمود!!!

متاسفانه افراد جامعه ما عادت کردن که هر چیزی که درباره اش دروغی را بزرگتر جلوه بدهیم،آن را بدون تحقیق و تفحص ،و خیلی راحت قبول می کنند.

قبل از اقدام به هر کاری،کمی بیاندیشیم و تحقیق کنیم.