در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
اگه بیمه عمر ۲۰ ساله با نرخ سود ۲۰% بگیرم. پایان سال ۲۰ م نرخ سود توسط بانک مرکزی ۱۰% باشه. بیمه ۲۰ % میده یا ۱۰%
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام. در بیمه های عمر نرخ سود را شرکت بیمه هر سال اعلام می کند و ارگان دیگری در این سود اعلامی که سود مشارکت معنا دارد دخالت ندارد و شرکت بیمه با توجه به سرمایه گذاری هایی که کرده آن را اعلام می کند و پس از حسابرسی مالی و تایید بیمه مرکزی به اندوخته بیمه نامه ها واریز می گردد.

حال زمانی پرداخت سود مطرح می شود، از لحاظ شرعی قراردادی حلال است که نسبتی از سود آن تضمین شده باشد و نه کل آن. لذا در بیمه های عمر بخشی از سود توسط بیمه مرکزی تعیین شده است که به آن سود تضمینی می گویند.

بدان معناست که شرکت بیمه حق ندارد از آن پایین تر نرخ سود را اعلام کند.

همچنین در بیمه های عمر قانون جدید عطف به ما سبق نمی شود که یعنی اگر 20 سال بعد نرخ سود بانکی را 4% اعلام کنند(عمراً) قرارداد بیمه نامه شما همچنان تضمین روز عقد قرارداد را دارد. و آن تغییر نمی کند.

امید وارم ساده بیان کرده باشم.