در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام حسته نباشید خدمت شما
من ۲۲ سال سن دارم
میخوام بیمه عمر بخرم
لطفا راهنماییم کنید در اینباره
با مبلغ اولیه ده میلیون تومان و پرداخت ماهیانه یک میلیون تومان به مدت ۵ سال
میخواستم حساب کنم بعد از اتمان ۵ سال کل پرداختی بیمه به من چقدر میباشد ؟
خواهش میدنم راهنماای کنید
با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

از بابت دیدگاه بسیار خوب تون به بیمه های عمر که نشان از آینده نگری شما هست،صادقانه بهتون تبریک عرض میکنم.

برای اینکه ما بتونیم راهنمایی درستی به شما ارایه بدیم باید ازتون اطلاعاتی داشته باشیم.

اینکه شغل شما دقیقا" چی هست؟

چه پوشش هایی رو در بیمه نامه براتون لحاظ کنیم؟

و از همه مهم تر اینکه چرا برای 5 سال بیمه نامه رو میخوای (با توجه به سن کم و اینکه شما بسیار جوان هستی و در ابتدای راه زندگی؟)

اگر اطلاعات دقیق نیاز داری باید اطلاعات دقیق هم از شما داشته باشیم.

پس لطفا" فرم زیر رو پر نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت باهاتون تماس بگیرن.