در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام.

شنییدم بعضی شرکت های بیمه سرطان پوست رو برای بیمه عمر پوشش نمیدهند. می خواستم بدونم بیمه عمر کدام شرکت بیمه سرطان پوست را شامل می شود ؟
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام. پوشش بیماری های خاص در انواع بیمه نامه های عمر تمام شرکت ها تعریف زیر را برای پوشش سرطان بکار برده اند.

سرطان (cancer) : عبارت است از بیماری هایی که به وسیله حضور یک تومور بدخیم نشان داده شده و با رشد و انتشار غیر قابل کنترل سلول های بدخیم و تهاجم بافتی مشخص می شود . اصطلاح سرطان (cancer) همچنین لوسمی (انواع سرطان خون) و بیماری های بدخیم سیستم لنفاتیک همانند بیماری های هوجکین (Hodgkin) را نیز شامل می شود . هرگونه سرطان در جای غیرمهاجم (in situ) و کلیه سرطان های پوست به استثنای ملانوم بدخیم از تعریف فوق مستثنی هستند .