در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (310 امتیاز)
برای خریدبیمه عمرآیا ازبیمه های مجاز درلیست سایت بیمه مرکزی مشخص شده اند بایدبیمه را تهیه کنیم
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

بله، تمامي شركت هايي كه از لحاظ بيمه مركزي داراي مجوز هستند مي توانند نصب به صدور بيمه عمر اقدام كنند طبق ضوابط و ايين نامه هاي كلي بيمه مركزي

در جزييات بيمه هاي عمر با هم تقاوت دارند. ولي در كل بيمه نامه ها شكل كلي يكساني دارند.