در شرکت بیمه توسط
چرا در بیمه مرکزی نمایندگان بیمه مجاز برخی ازبیمه ها مجازند و برخی درلیست دیده نمیشود ولی دربیرون فعالیت میکنند؟ولی درسایت بیمه  مثلا بیمه کارآفرین یا غیره  نام خودشان ثبت شده است؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

تنها سایت معتبری که در حال حاضر شما میتوانید اسامی نمایندگان هر شرکتی را مشاهده نمایید،سایت بیمه مرکزی می باشد.

اگر نماینده  شرکت بیمه ای بهر دلیل لغو کد شود و یا مجوز فعالیتش لغو گردد،نامش از لیست بیمه مرکزی حذف می شود،در صورتیکه شاید در سایت شرکت بیمه متبوعش این حذف، زمان زیادی را در پی داشته باشد.

این نکته را در نظر داشته باشید.