در شرکت بیمه توسط
سلام

سامانه سنهاب که برای بیمه مرکزی چیست ؟
2 پاسخ
توسط (420 امتیاز)

با احترام

 سامانه نظارت و هدايت الكترونيكي بيمه (سنهاب)، در ابتدا به منظور بهبود وضعيت آمار و اطلاعات شركتهاي بيمه و سهولت دسترسي اطلاعات عملكردي صنعت براي ارائه به دستگاه هاي نظارتي و وزارت امور اقتصادي و دارايي تعريف شد. ليكن در هنگام طراحي و پياده سازي سيستم، با رويكردي جامع نگرانه به آن پرداخته شد و هدف وسيع تر تجميع اطلاعات و فراهم آوردن امكان نظارت و هدايت شركتهاي بيمه و صنعت بيمه مدنظر قرارگرفت. طراحي و توليد سامانه از دي ماه سال ۱۳۹۰ در دستور كار واحد فاواي بيمه مركزي قرار گرفت و هم اكنون بخش هاي مهم و اصلي آن طراحي و به بهره برداري رسيده است

برای دریافت اطلاعات بیشتر معرفي و نحوه استفاده از سامانه نظارت و هدايت الكترونيكي بيمه کلیک کنید.