در لیست بیمه توسط
با سلام
آیا پرداخت حق بیمه اعضا هیات مدیره ای که سهام دار هستند الزامی است؟
(شرکتی که به لیست حقوق اعضا هیات مدیره خود که سهام در هم هستند را به اداره دارایی اعلام میکند آیا باید لیست بیمه هم پرداخت میکرده؟ ممکن است اداره بیمه مدعی بشود؟)
ممنون
توسط (100 امتیاز)
با سلام

ابتدا لازم است از سایت مفید - زیبا و کارآمد شما تشکر کنم که یک منبع کامل در مسایل بیمه به حساب می آید.
سوالی که دارم
اگر مدیرعاملی که سهام دار است و عضو هیات مدیره نیز هست و بصورت ماهیانه حقوق دریافت میکند و لیست آن در اداره دارایی ثبت میشود باید در لیست بیمه ارایه شود و حق بیمه پرداخت نماید.
ضمنا این مدیر عامل در جای دیگری ( شرکت دیگری )  بصورت ۳۰ روز کار دارای سابقه و لیست بیمه میباشد.
با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بیمه اجباری برای شخصی که در شرکت کار میکند لازم واجباری میباشد چونکه شما در شرکت دیگری حق بیمه میپردازید نیاز به پرداخت بیمه در شرکت خودتان نمیباشد اما چنانچه دران شرکت برای شما حق بیمه پرداخت نمیشد شما میبایست طبق آیین نامه جدید بیمه خویش فرما میشدید در ضمن بیمه شرکا دیگر ضروری نمیباشد