در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام
در بیمه مسئولیت کارفرما درمقابل کارکنان یه بندی داره به نام مطالبات تامین اجتماعی اگر امکانش هست بفرمایید
در صورت نقص عضو یافوت کارمند یاکارگر زیرمجموعه تامین اجتماعی حق بیمه 10سال رو از کار فرما درخواست میکنه
یا مستمری 10سال رو مطالبه میکنه
ممنون میشم جواب بدید
باتشکر
2 پاسخ
توسط
سلام
دوست گرامي براساس بند 2 ماده ٦٦ چنانچه كارفرما مسئول خسارت شناخته مسئول پرداخت مستمري براوردي مي گردد مثلا در صورت فوت يا از كار افتادگي صد درصد حدودا با تمامي پرداختها از قبيل عيدي -حق اولاد وبن و..... مبلغ ١/١٠٠/٠٠٠/٠٠٠ ريال ( برای ١٠ سال ) ميباشد.
در ضمن مستمري محاسبه ميشود نه حق بيمه دريافتي
توسط (54,350 امتیاز)

دوست گرامی سلام و وقت به خیر

ماده 66 قانون بیمه تأمین اجتماعی

درصورتی که ثابت شود،وقوع حادثه مستقیماً ناشی از عدم رعایت مقررات حفاظت فنی و ایمنی و بروز بیماری ناشی از عدم رعایت مقررات بهداشتی و احتیاط لازم از طرف کارفرما یا نمایندگان او بوده است،سازمان تأمین اجتماعی هزینه های مربوط به معالجه،غرامت،مستمری و غیره را پرداخت می کند و طبق ماده 50 این قانون از کارفرما مطالبه و وصول خواهد کرد.

تبصره یک-مقصر(کارفرما) می تواند با پرداخت 10 سال مستمری موضوع این ماده به سازمان از این بابت بریء الذمه شود.

حال در صورت دارا بودن بیمه مسئولیت و خریداری پوشش مطالبات سازمان تأمین اجتماعی، شرکت بیمه تمام سهم کارفرما را طبق تعهدات مندرج در بیمه نامه پرداخت خواهد کرد.

بیمه سامان،بیمه پاسخگو