در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
در بیمه مسوولیت ایا لزوم خرید کلوز تامین اجتماعی. زمانی است که کارگر ها بیمه تامین اجتماعی هستند یا وجود رابطه کارگر و کارفرمایی نیز  دلیل طلب دستمزد از کارفرما و لزوم خرید کلوز مربوطه  هست?متشکرم
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام . هر دو مورد چون هر کارفرمایی موظف است از بدو به کار گیری، کارگر را تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دهد. و در هر صورت رایطه کارگر و کارفرمایی اثبات میشود. چه بهتر است که بیمه نامه را با پوشش های کامل خریداری کنیم که در هنگام بروز حادثه به مشکل بر نخوریم
   « ماده 66 قانون بیمه تامین اجتماعی »

    درصورتی که ثابت شود وقوع حادثه مستقیماً ناشی از عدم رعایت مقررات حفاظت فنی و بروز بیماری ناشی از عدم رعایت مقررات بهداشتی و احتیاط لازم از طرف کارفرما یا نمایندگان او بوده سازمان هزینه ها را مربوط به معالجه و غرامت و مستمریها و غیره را پرداخت و طبق ماده 50 این قانون از کارفرما مطالبه و وصول خواهد شد .

    تبصره 1- مقصر می تواند با پرداخت 10 سال مستمری موضوع این ماده به سازمان از این بابت بری الضمه شود .

خریدکلوز مطالبات سازمان تأمین اجتماعی:

کاربرد پوشش:به موجب این  پوشش  ورعایت شرایط بیمه نامه ، درصورت احراز مسئولیت بیمه گذار ، غرامات تعیین شده براساس میزان قصور تعیین شده و مفاد قانون تامین اجتماعی (تبصره ۱ ماده ۶۶ قانون مذکور ) ازشخص کارفرما درخصوص کارکنان وی وبراساس سقف تعهدات مندرج در جدول مشخصات بیمه نامه ، درتعهد بیمه گر و قابل پرداخت می باشد .
شرکتهای بیمه با توجه به قوانین داخلی خود سقفی را برای این پوشش مشخص و بیمه گذار میتواند تقاضای خریداری این پوشش تا سقف مشخص شده را داشته باشد.