در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
کارگاهم مشمول کمک دولت هستش هنگام ارسال لیست اسفند ماه حق بیمه کارفرما را صفر نکرده بودم که ارسال وازطرف سازمان تاییدشد .جهت اصلاح چکار کنم؟
1 پاسخ
توسط

به واحد درآمد شعبه مراجعه کنید. کاربر شعبه می تواند مبلغ فیش را برمبنای محاسبات سیستم اصلاح نموده و فیش با مبلغ درست را صادر نماید.

در ضمن برای آموزش لیست بیمه میتونید به لینک زیر مراجعه نمایید

آموزش گام به گام تهیه لیست بیمه تامین اجتماعی