در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام و خسته نباشید
بنده سه سال هست با یه پیمانکار که زیر نظر یه شرکت هست  کار میکنم و هیچ قراردادی هم بینمون نیست و تا حالا پایان کاری نگرفتم و عیدی هم طبق قانون کار نبوده کم گرفتم و بابت همه حقوقایی که گرفتم ازم رسید گرفته و تو رسید نوشته از بابت حقوق و یا عیدی و پاداش. بیمه بنده هم همون شرکت پرداخت میکنه میشه راهنمایی کنین که اگه شکایتی کنم میتونم حق و حقوقمو بگیرم؟ماهی یک میلیون باهم حرف زدیم و حقوق میگیرم و قراردادی هم نداریم.ممنون.
1 پاسخ
توسط (4,060 امتیاز)
با سلام
دوست عزيز همه چه عيدي وبن به شما بايد كامل تعلق بگير ووقتي اينو پرداخت ميكنه رسيد بايد بدين نه بدون عيدي وپاداش