در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
با سلام بنده کارمند خوابگاه هستم  ساعت کاری من به صورت 24 ساعت حضور و 48 ساعت استراحت می باشد و کارفرما هیج کدوم از حق و حقوق ما را نمی دهد نه شب کاری میدن نه فوق العاده اضافه کاری خواهند بگویند من چه حق و حقوقی دارم ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام

ﻓﺮﻣﻮل محاسبه ﺷﺐ ﮐﺎﺭﯼ

ﻣﺎﺩﻩ ۵۸ – ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺮ ﺳﺎﻋﺖ ﮐﺎﺭ ﺩﺭﺷﺐ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﮔﺮﺍﻥ ﻏﯿﺮ ﻧﻮﺑﺘﯽ ۳۵ % ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺑﺮ ﻣﺰﺩﺳﺎﻋﺖ ﮐﺎﺭ ﻋﺎﺩﯼ ﺗﻌﻠﻖ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﺩ .

ﺷﺐ ﮐﺎﺭﯼ = ﺳﺎﻋﺎﺕ ﺷﺐ ﮐﺎﺭﯼ * ۱۳۵% * ۲۲۰ ﺳﺎﻋﺖ / ﺣﻘﻮﻕ ﭘﺎﯾﻪ

ﻓﺮﻣﻮل محاسبه ﻧﻮﺑﺖ ﮐﺎﺭﯼ

  1.  ﮐﺎﺭ ﻧﻮﺑﺖ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﯿﻦ ﺻﺒﺢ ﻭﻋﺼﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ
    ﺣﻘﻮﻕ = ﺳﺎﻋﺎﺕ ﻧﻮﺑﺖ ﮐﺎﺭﯼ * ۱۱۰% * ۲۲۰ ﺳﺎﻋﺖ / ﺣﻘﻮﻕ ﭘﺎﯾﻪ
  2. ﮐﺎﺭ ﻧﻮﺑﺖ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﯿﻦ ﺻﺒﺢ ﻭﻋﺼﺮ ﻭﺷﺐ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﯿﺮﺩ
    ﺣﻘﻮﻕ = ﺳﺎﻋﺎﺕ ﻧﻮﺑﺖ ﮐﺎﺭﯼ * ۱۱۵% * ۲۲۰ ﺳﺎﻋﺖ / ﺣﻘﻮﻕ ﭘﺎﯾﻪ
  3.  ﮐﺎﺭ ﻧﻮﺑﺖ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﺻﺒﺢ ﻭﺷﺐ ﯾﺎ ﻋﺼﺮ ﻭﺷﺐ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﯿﺮﺩ
    ﺣﻘﻮﻕ = ﺳﺎﻋﺎﺕ ﻧﻮﺑﺖ ﮐﺎﺭﯼ * ۱۲۲ . ۵ % * ۲۲۰ ﺳﺎﻋﺖ / ﺣﻘﻮﻕ ﭘﺎﯾﻪ
    ( ﺳﺎﻋﺎﺕ ﺷﺐ ﮐﺎﺭﯼ ﺍﺯ ۲۲ ﺗﺎ ۶ ﺑﺎﻣﺪﺍﺩ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ‏)

اطلاعات تکمیلی در :

ﻓﺮﻣﻮل محاسبه ﺣﻘﻮﻕ ﻣﺎﻫﯿﺎﻧﻪ ، ﺳﻨﻮﺍﺕ ، عیدی ، اضافه کاری ، ﺷﺐ ﮐﺎﺭﯼ ، ﻧﻮﺑﺖ ﮐﺎﺭﯼ ، ﺗﻌﻄﯿﻞ ﮐﺎﺭﯼ

قانون کار و جزییات قانونی قرارداد کار