در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
جهت سرمایه گذاری غیر از بیمه عمر چه سهام یا چیز دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

بايد ديد كه مقدار سرمايه شما چقدر هست و انتظار چه مدت زمان بازدهي را داريد.

اما يك نكته رو مي تونم بهتون پيشنهاد بدم كه مد نظر داشته باشيد. با مشورت با هر مشاور سرمايه گذاري اولين پيشنهاد كاري است كه خود شما در ان خبره هستيد. زيرا مي توانيد بر كل مرحله درامد ايي نظترت داشته باشيد و ريسك هاي ان را كاهش دهيد.