در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
با توجه به تورم و کاهش ارزش پول ایا 200 یا 300 میلیونی که 30 سال بعد به من میدن ارزشی داره؟
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

با توجه به این که در بیمه های عمر شما می توانید هر ساله به صورت پلکانی حق بیمه خود را افزایش دهید بهتر است این گزینه را معادل یا بیشتر از نرخ تورم در نظر بگیرید که اثر تورم کمتر شود.

در ضمن از لحاظ ارزشی هم حق با شماست طبیعتا 200 میلیون 30 سال دیگه با الان بسیار متفاوت است. بهترین کار این است که بیمه عمر را طوری تنظیم کنید که برای 20 سال آینده بالای 500 میلیون و یا برای 300 سال آینده بالای 1 میلیارد ارزش داشته باشد.

که با توجه به این اعداد بیمه نامه سالانه 1200000 تومان با افزایش سالانه 15% پیشنهاد میشه.