در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام من بیمه گذار شرکت توسعه هستم الان به دلیل عدم پرداخت دیه  به زیان دیده باید از بیمه توسعه شکایت کنم یا ایران ؟
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

کلیه تعهدات بیمه توسعه به عهده بیمه ایران میباشد و با در دست داشتن مدارک به بیمه ایران مراجعه کنید و در صورت داشتن نقص مدرک آنرا رفع نمایید

بیمه ایران ملزم به پاسخ صحیح و تعیین وقت مقرر جهت پرداخت میباشد