در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
باسلام.تصادفی داشته ام که درمورخ تیرماه 92 درمحور اسفراین به سنخواست رخ داد وطی پرونده دادسرای جاجرم محکوم به دیه شدم.

علیرغم انقضای مهلت پرداحت وعلیرغم اینکه بیمه توسعه 1درصد حق خود را ازشکاک اخذ نموده لبکن دیه راتوسط بیمه توسعه پرداخت نشده وحتی جلب من صادر شده است.

بامراجعه به بیمه توسعه بجنورد مدعی ست پرونده به تهران ارسال شده. آیا بامراجعه به تهران دیه شکاک باتوجه به ناریخ تصادف پرداخت میشود یا باید در حول وهراس باشم؟؟؟باتشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
مصدومینی که هنوز خسارتشون ر از بیمه توسعه نگرفتن میتونن با طرح دعوا "الزام به ایفای تعهدات ناشی از قرارداد بیمه "به طرفیت بیمه توسعه و به نمایندگی قضایی بیمه ایران در دادگاه حقوقی نسبت به دریافت حقوقشون اقدام کنند