در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
درسال 91تصادف کردم بیمه توسعه بودم تا الان خسارت پرداخت نشده شاکی شکایت کردم احتمالا باید زندان بروم آیا دادگاه بمن مهلت میدهد تا حکم واجراییه را به بیمه ایران ببرم جهت پرداخت خسارت یا نه ???

ومن چطور خسارت رو از بیمه بگیرم وبه زیان دیده بدهم ??

خدا لعنت کند کسانی که با روح وروان مردم بازی می کنن
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در تعجبم که پرونده شما چه مشکلی داشت که از۹۱ پرداخت نشده چون الان بیمه ایران مشغول به پرداخت دیه تصادفات سال۹۲ به بعد هست

و اینکه از اونجایی که مهلت دوسال برای پرداخت دیه شما تموم شده  زیان دیده میتون جلب شمارو بگیر

و برای پرداخت هم ا به مرکز پرداخت بیمه ایران در تهران مراجعه گنید