در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام اگه میشه درخصوص  تمدید وتعویض دفترچه بیمه تامین اجتماعی  همانند بیمه سلامت دردفاتر پیشخوان     فکری کنید  تابرای روستایییان وشهر های کم جمعیت  که ازمراکز بیمه فاصله دارند کم هزینه ترشود وازاتلاف وقت جلوگیری کند
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
خیر در حال حاضر امکان تمدید از دفاتر پیشخوان برای دفترچه های درمانی تامین اجتماعی وجود ندارد

امیدواریم با نهایی شدن کارت سلامت تامین اجتماعی این مشکل مرتفع گردد