در بیمه نیروهای مسلح توسط
سربازي در مرخصي شهري تصادف ميكند و شخصي كه با او تصادف كرد طي مراحل قانوني مقصر بوده و ديه شخص پرداخت ميگردد ولي سرباز از ناحيه كه مورد صدمه قرار گرفته دچار محدوديت قرار ميگيرد،

ايا بيمه ارتش و نيروهاي مسلح نيز به سرباز ديه  ميدهد و با شرايطي براي او در قانون امده و يا چون مقصر نبود از بيمه ارتش به او چيزي تعلق نميگيرد.
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

دربافت غرامت به شرطی امکان پذیر است که در قراردادی بین یگان مسلح و بیمه گر، سربازان نیز تحت پوشش باشند (بیمه حوادث شبانه روزی بدون محدودیت در محل نظامی و قابل بسط به زمان مرخصی )