در بیمه نیروهای مسلح توسط
اينجانب دختر مجرد تحت پوشش بيمه پدرم بازنشسته نيروي مسلح هستم،شغل آزادم،چطور از طرف كارفرما بيمه عمر بشم كه از پوشش بيمه خدمات درماني و مستمري پدرم خارج نشم،
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

سلام و روز بخیر

کارفرمای شما میتواند از هر شرکتی ، بیمه عمر و بازنشستگی برای شما تهیه نماید و انواع بیمه های عمر و بازنشستگی باطل کننده بیمه درمانی شما تحت تکفل پدرتان نخواهد بود . اما بیمه تامین اجتماعی، بیمه ناشی از کار بوده و طبق قانون کارفرمای شما ملزم به بیمه نمودن شما می باشد. در صورت تهیه بیمه تامین اجتماعی برای جنابعالی، بیمه پدرتان برای شما قطع میگردد.