در بیمه نیروهای مسلح توسط (110 امتیاز)
با سلام و عرض ادب خدمت شما.

يه سوال داشتم.من بيمه ي نيروهاي مسلح هستم.خواستم بدونم اين بيمه،زايمان در بيمارستاني مثل صارم رو ميبذيره؟و قسمتيش رو ميده؟
بيمارستانهاي خصوصي طرف قرارداد با بيمه نيروهاي مسلح كجاها هستن؟لطفا راهنمايي كنيد

ممنون از توجهتون
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بیمه نیرو های مسلح با هیچ بیمارستان خصوصی قرارداد ندارد

در صورت استفاده از بیمارستان خصوصی بسته به نوع بیمارستان می توانید وجه پرداختی را پس بگیرید

 می تونید پاسخ سوال زیر رو مشاهده نمایید:

تعرفه بیمه نیرو های مسلح برای پرداخت هزینه بیمارستان چگونه است

برای دریافت هزینه به دفاتر ساتا مراجعه نمایید