در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
من اينطورى متوجه نميشم  بيمه من بيمه داناست   قراربود امسل17تومن بدن ولى هب چون چهارتومن وام گرفتم و اقساط وامو ندادم کسرخواهدشد  ولى اقساط خود بيمه نامه رو  هرسال داده ام و مشکلى نبوده   فقط حدودا بگيد چقدر و چه مبلغى بهم ميدن؟حدود مبلغش خودتون بگيد
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

١٧ ميليون اگر ارزش واقعي باشد ٤ ميليون از ان كسر كنيد.

١٣ ميليون تومان

ازتون جريمه دير كرد كم ميكنن از اونورم سود مشاركت مازاد هم هر ساله اضافه شده.

تقريبا هم حدود ١٣ ميليون با اختلاف ١ ميليون بالا پايين بايد دريافتي تون باشه.