در بیمه درمان تکمیلی توسط (77,080 امتیاز)
برای اینکه بشه از بیمه تکمیلی برای بارداری استفاده کرد،آیا شرایط خاصی وجود داره و چه پارامتر هایی را باید مدنظر داشت؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

دوست عزیز و سایر هموطنان عزیزی که درباره بارداری و بیمه تکمیلی هر روزه سوالات زیادی مطرح می کنن،لطفا توجه کنن.

شرکت بیمه،بنگاه خیریه نیست دوستان عزیز که هر کسی مشکل پیدا کرد برای رفع مشکل خودش به اونجا مراجعه کنه،بلکه خرید بیمه تکمیلی در زمانی که هنوز اتفاقی نیفتاده باید انجام بشه،حق بیمش پرداخت بشه تا در زمانی که بهش نیاز دارین بتونین ازش استفاده کنین.

برای اینکه از بیمه تکمیلی برای بارداری بتونین استفاده کنین،اصلی ترین شرطش اینه که قبل از اقدام به بارداری،عضو بیمه تکمیلی بشین،چون بیمه تکمیلی در بخش گروهی ۹ماه و در بیمه خانواده یک سال دوره انتظار داره.

( دوره انتظار به این معنی هست که در خلال این مدت،شرکت بیمه در قبال دریافت خدمات در آن پوشش به شما تعهدی نداره).

بنابراین در نظر داشته باشید که اگر باردار هستین و یا به تازگی باردار شدین،به هیچ وجه به دنبال بیمه تکمیلی برای دریافت پوشش بارداری نباشید،چون شامل حال شما نخواهد شد.

هموطنان عزیز هر روز با من تماس میگیرن،حتی حاضرن حق بیمه تمام یک سال رو بپردازن تا بتونن از این سرویس استفاده کنن!!!

خدمت این دوستان عزیز باید عرض کنم که،هموطن عزیزم:

من هم مانند همه همکارانم در صنعت بیمه برای دریافت حق بیمه و ارایه سرویس های مناسب بیمه ای در حال فعالیت و تلاش هستم،ولی به هیچ عنوان حاضر به ناراحت کردن دیگران و یا سو استفاده از این کار برای دریافت حق بیمه ای که میدانم برای حل کردن مشکل شما راه حلی ندارد،نیستم و نخواهم بود و وجدان کاری این اجازه را بمن نمیدهد.

 روزانه بین ۶-۵ مورد تماس از هموطنان عزیزم در جای جای ایران عزیز دارم که بدلیل عدم آگاهی از شرایط بیمه های تکمیلی در پوشش زایمان،با من تماس دارن و یا چند ماهه که باردارن،یا یکی دو ماه آینده زایمان دارن و یا دو سه ماهه که باردار شدن و بفکر بیمه تکمیلی میفتن،و متاسفانه کاری از دست ما براشون برنمیاد و شرمندشون میشیم.

از همگی عزیزانی که از دست ما براشون خدمتی برنمیاد پوزش می طلبم و از سایر هموطنان عزیزم که قصد بچه دار شدن و لذت پدر و مادر شدن دارن و از این نعمت خدادادی میخوان بهره مند بشن ،استدعا میکنم که قدری درباره این موضوع بیشتر تامل کنن و اگه واقعا میخوان از مزایای بیمه تکمیلی استفاده کنن،باید قبل از بارداری اقدام به ثبت نام در بیمه تکمیلی رو انجام بدن.

از اینکه وقت میزارین و این مطالب رو میخونین ازتون بینهایت متشکرم و خواهش میکنم برای اینکه اطلاعات اقوام، دوستان همکاران و آشنایان تون در این زمینه بیشتر بشه و مشکلاتشون کمتر،این مطلب رو نشر بدین و برای من هم دعا کنین.

برای همگی تون از درگاه ایزد منان،سلامتی،توفیق و بهروزی خواهانم.

هومن ادیب زاده