در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با عرض سلام وخسته نباشید   من چهل سالمه قبلا دوسال بیمه تامین اجتماعی بودم ولی به دلایلی قطع کردم حالا میخواهم خودم را بیمه کنم کدام بیمه با کمترین دریافتی برای من درشغل خیاطی خوب است
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اگر شما در شغل خیاطی بصورت تولیدی باشید وکارتان تعمیرات نباشد از بهترین بیمه که تحت حمایت دولت میباشد میتوانید با کمترین هزینه استفاده کنید اما درغیر اینصورت شما اگر جواز کسب به نامتان باشد میبایست خود را بیمه مشاغل آزاد با نرخهای 12و14و18درصد را انتخاب کنید و قرارداد ببندید