در بازنشستگی و مستمری توسط
11سال سابقه بیمه دارم 60 سال سن الان میگویندحقوق بازنشستگیت 300هزار آیا درست میگویند مگه نه تامین اجتماعی میگوید 900 تومن چرا میخواهن برای من 300 بدهن
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در محاسبه حقوق بازنشستگی دو عامل مقدار سابقه پرداختی و میزان حق بیمه واریز تاثیر دارند و این مبلغ بر اساس پراختی شما به بیمه تامین اجتماعی محاسبه شده است

کسانی که حداقل مدت واریزی حق بیمه آن ها 20 سال باشد در سال 95 حداقل می بایست حدود 900 هزار تومان دریافت نمایند

ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی

مستمری از کارافتادگی کلی و مستمری بازنشستگی‌ و مجموع مستمری بازماندگان در هر حال نباید از حداقل مزد کارگر عادی کمتر باشد.

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی

مستمری بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی