در دیه و بیمه خودرو توسط
من یک پراید مدل 95 دارم که با آن تصادف کردم و می خواهم از بیمه بدنه استفاده کنم ولی کارشناس بیمه قیمت قطعات تعویضی را پایین تر از قیمت فروش در نمایندگیهای مجاز سایپا زده و میگوید که ما تعرفه خودمان را دراریم و به قیمت بازار کاری نداریم میخواستم ببینم این حرف صحت دارد یا خیر لطفا” مرا راهنمایی کنید؟
1 پاسخ
توسط
ملاک قیمت های مندرج در فاکتور رسمی و کد فنی دار نمایندگی سایپا می باشد و در صورت مغایرت با قیمتهای بازار ، متاسفانه امکان جبران وجود ندارد.