در سایر توسط

سلام

می خواستم بدونم بازار کار کارشناسی بیمه چطوره؟ آیا بازار کار کارشناسی بیمه بهتر هست یا کارشناسی مدیریت دولتی ؟

کاردانی مدیریت بیمه خونده ام ولی کارشناسی امکان این هست که رشته ام را ادامه بدهم و یا اینکه به مدیریت دولتی تغییر رشته بدهم

1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با درود
دوست عزیز میدونید که در ایران برای هر کاری سابقه کار میخواد ولی توی هر رشته ای میتونید کارآفرین باشید و کار برای خودتون بسازید
کارشناسی بیمه به تنهذیی مهم نیست چرا که چیزی که برای کار مهمه دانشه
شما با کارشناسی بیمه توی بانکها و شرکتهای بیمه میتونید استخدام بشید ولی اونم بعد از مصاحبه مخصوصا توی شرکت بیمه
شما سعی کنید در کنار رشته ای که میخونید کار هم بکنید حتی بدون پول و حق الزحمه
بدست آوردن تجربه و سابقه کار خیلی مهمه
شما میتونید بعداز فارغ التحصیلی سابقه کارتون رو به هر جایی ارائه بدید و براتون پوئن مثبت حساب میشه
با مدیریت بازرگانی و دولتی هم همین وضعیت حاکمه
فکر نکنید این رشته ها مثل رشته های بیمارستانی به محض فارغ التحصیلی استخدام میشید
باید خلاق و کار بلد باشید تا در این بازار با این حجم بالای متقاضی کار بتونید کار گیر بیارید
موفق باشید