در سایر توسط
سلام آیا مدرک دانشگاه بیمه ایران معتبر است ؟
1 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)

با سلام و احترام

سازمان مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از سازمانهای زیرمجموعه وزارت علوم و تحقیقات و فناوری بوده و مدرک آن مورد تایید وزارت علوم و قابل ترجمه و دارای اعتبار بین المللی میباشد، البته اعتبار مدرک دانشگاه علمی کاربردی به واحدهای دانشگاهی آن نیز بازگشته و واحدهایی نظیر، دانشگاه بین المللی امام خمینی، دانشگاه صنعت عباس پور، دانشکده پست و مخابرات ایران، دانشکده صدا و سیما، دانشگاه مالک صنعتی اشتر و... از اعتبار بالاتری نسبت به سایر واحدها برخوردارند، با اینحال در رتبه بندی دانشگاههای کشور دانشگاه جامع علمی کاربردی تا کنون در رتبه 18 دانشگاههای ایران منبع و رتبه 92 دانشگاههای دنیا منبع قرار گرفته است و نظام آموزشی آن منطبق بر نظام آموزشهای مهارتی و علمی و کاربردی دنیا پایه ریزی شده و اساس پایه ریزی آن نظام بخشی به دانشگاههای زیر مجموعه سایر وزارتخانه ها بوده و مصوبات گروههای درسی و سیلابس آن نیز امروز در سطح عالی در سایر دانشگاههای ایران اعم از دولتی و غیر انتفاعی مورد استفاده قرار میگیرد.

دانشگاه علمي - كاربردي واحد شركت سهامي بيمه ايران هم يكي از اين واحد هاست.

پايدار باشيد.