در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
در صورت فروش خودرو و تحویل بیمه‌نامه بدنه به مالک جدید بدون اطلاع شرکت بیمه‌گر نحوه پرداخت خسارت چگونه خواهد بود؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)

(ماده 18 آئين‌نامه 53 شوراي عالي بيمه مصوب 09/12/1384)

پس از فروش خودرو، می‌توان بیمه‌نامه بدنه را به مالک جدید ارائه نمود، با این شرط که قبل از نقل و انتقال خودرو به مالک جدید، شرکت صادرکننده بیمه بدنه در جریان موضوع قرار گیرد و نسبت به صدور الحاقیه تغییر مالکیت اقدام نماید.

در صورتی که قبل از وقوع حادثه و بدون اطلاع شرکت بیمه‌گر نقل و انتقالی صورت گرفته باشد، همچنین الحاقیه تغییر نام بیمه گذار صادر نشده باشد، مالک جدید نیز، باید شرایط بیمه‌نامه را تا پایان قرارداد بیمه رعایت کند و در صورت وقوع حادثه منعی در پرداخت وجود ندارد اما طبق رویه بعضی از شرکت‌های بیمه، بیمه گذار اول را به عنوان ذینفع می شناسند و مبلغ خسارت را به حساب ایشان واریز می نمایند.

اما چنان‌چه بعداز تصادف مالكيت انتقال يافته باشد بيمه‌گر هيچ‌گونه مسئوليتي براي جبران خسارت‌هاي وارده در مقابل مالك جديد نخواهد داشت