در پرداخت حق بیمه توسط
در شرایطی که صبح تا عصر از سوی یک کارفرما و عصر تا شب از سوی کارفرمایی دیگر درخواست بیمه داشته باشم منعی از نظر قانون وجود ندارد؟
آیا داشتن دو بیمه میتواند منافعی برای کسی که از دو جا بیمه میگیرد داشته باشد؟
1 پاسخ
توسط
اگر در دو کارگاه مختلف کار کنید و از دو کارگاه لیست حق بیمه برای شما ارسال شود مشکلی برای شما پیش نمی آید مزیت آن فقط برای زمان بازنشستگی و یا زمان دریافت بیمه بیکاری است که مستمری بالاتری دریافت خواهید کرد. البته به شرطی که مبنای پرداخت حق بیمه شما در 2 کارگاه بیشتر از 7 برابر حداقل حقوق نشود.