در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام

اینجانب مدرس دانشگاه  به صورت حق التدریس هستم و در یک دفتر مهندسی مشغول کار.

دفتر مهندسی 30 روز یک ماه را بیمه واریز میکند دانشگاه هم 6 روز از ماه را بیمه واریز میکند حال من در یک ماه 36 روز بیمه می شوم .خواستم ببینم باید چیکار کنم .این اضافه بیمه ها چه می شوند؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در پرداخت همزمان از دو کارگاه (کارفرما) در یک زمان مدت محاسبه شده فقط برای یک کارگاه محاسبه می شود مثلا اگر شما 30 در یک کارگاه کار می کنید و در همان 30 روز در یک کارگاه دیگر هم کار می کنید و در هر دوجا برای شما حق بیمه پرداخت شود کلا 30 روز سابقه بیمه به شما اضافه می شود

طبق ماده 34 قانون تامين اجتماعي به اين صورت است که هر دو کارفرما بايد بابت شما حق بيمه پرداخت نمايند. اما نکته اينجاست که از دستمزد شما تا سقف دستمزد(حداکثر دستمزد) بايد بيمه پرداخت شود و لذا تنها مي شود اين نکته را گفت که کارفرمای دوم  مي تواند بیمه تفاوت حقوق شما را تا سقف حداکثر دستمزد با توجه به دستمزد مشمول بيمه شما از کارفرمای اول پرداخت کند.

اطلاعات بیشتر در‌:

آیا این که از دو جا بیمه واریز می شود ، منفعتی دارد ؟